TOMBAK ANAOKULU


Vizyon: Milli ve manevi değerlere bağlı,kendine güvenen, İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, Sosyal ilişkilerinde başarılı,Demokratik değerleri benimsemiş, Çevreye ve doğaya duyarlı,Öz bakım becerilerini edinmiş çocuklar yetiştirmek.

Misyon: Biz Tombak Anaokulu olarak 58-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak – yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: Sabah 08:30 Öğlen 13:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5436094828

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://tombakanaokulu.meb.k12.tr

Adres - TOMBAK MAH. TOMBAK KÜME EVLERİ NO 150 GÖKSUN / KAHRAMANMARAŞ

Öğretmen :5
Öğrenci :93
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :185
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - TOMBAK MAH. TOMBAK KÜME EVLERİ NO 150 GÖKSUN / KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Ulaşım Okulumuz Göksun a 45, Elbistan a 26, Aşfin e ise 17 kmdir. Öğretmenler daha çok Elbistan´da kalıp özel araçlarla ilkokul/ortaokul öğretmenleriyle birlikte gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun İl Merkezine Uzaklığı 135 km. Göksun İlçe Merkezine uzaklığı 45 km.Elbistan ilçe merkezine ise 26 km..Afşin e ise 17 kmdir...